Ανθός Αγιωργίτικο

Ερυθρός Ξηρός Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Πελοπόννησος

Η φρέσκια εκδοχή του Αγιωργίτικο.

Η ευγενής και αιθέρια ελληνική ποικιλία είναι από τις πρώτες που καλλιεργήθηκε στους αμπελώνες μας. Μετά τον χειρωνακτικό τρύγο, μεταφορά σε ανοξείδωτους οινοποιητές όπου πραγματοποιείται  εκχύλιση στους 17ο C για επτά ημέρες τουλάχιστον. Η αλκοολική ζύμωση ολοκληρώνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές.

Διακρίνεται για το πλούσιο ρουμπινί χρώμα του. Ο πληθωρικός αρωματικός  χαρακτήρας του αποτελείται από αρώματα βατόμουρου, κερασιού, φράουλας και καραμέλας γάλακτος. Βελούδινη γεύση με ευχάριστο τανικό χαρακτήρα.

ALC: 12,5% vol

Απολαύστε το στους 12-15ο C .

Γευστικοί συνδυασμοί: Απολαύστε το ελαφρά δροσερό με ορεκτικά & ελαφριά πιάτα κρεατικών και ψαριών. Συνοδεύει άριστα επιδόρπια με βάση τον καφέ και τη σοκολάτα.